Jykia

Ajankohtaista

Yksi Jyväskylän seudun suurimmista teollisuusinvestoinneista vuosiin saatiin harjakorkeuteen
19.01.2018

Tuuliturbiinivaihteita valmistavan Moventas Gears Oy:n laajennus on harjakorkeudessa. Laajennuksen kerrosala on 4147 kem² ja se mahdollistaa tuotantokapasiteetin kasvattamisen ja tuo ... Näytä »

YIT ja Jykia Oy käynnistävät yhdessä merkittävän toimitilaprojektin Kankaan alueelle Jyväskylään
24.11.2017

Jykia Oy ja YIT Rakennus Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Kankaalle rakennettavasta toimistorakennuksesta. Kangas on Jyväskylän kaupungin merkittävin aluekehityshanke. Entisen paperitehtaan alueelle rakennetaan kaupunginosa, jossa ... Näytä »

Ketterä kiinteistökehittäjä Jykia tekee tilaa työlle
05.10.2017

Jykes Kiinteistöt on muuttanut nimensä Jykiaksi. Nimenmuutos on jatkumoa yhtiön käynnissä olevalle muutosprosessille. Yhtiön omistajat, Jyväskylän kaupunki sekä Muuramen ja ... Näytä »

Jykes Kiinteistöt myy merkittävän osan omistamistaan kiinteistöistä
19.07.2017

 Jykes Kiinteistöt myy osan omistamistaan kiinteistöistä Jyväskylässä ja Muuramessa. Myydyissä kiinteistöissä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 58 000 m2. Kauppahinta on noin ... Näytä »

Vahvan kasvun RD Velho sijoittui Jyväskylään
13.04.2017

RD Velho on suunnittelutoimisto, joka tarjoaa tuotekehitys- ja suunnittelupalveluita teknologiateollisuuden alalla toimiville yrityksille. Yritys on erikoistunut sulautettujen järjestelmien tuotekehitykseen sekä teollisen ... Näytä »

Maailma on täynnä onnistuneita asiakaskokemuksia ja Kokemuksia.fi kertoo niistä niistä kaikille
13.04.2017

Kasvuyritys Kokemuksia.fi syntyi vuonna 2016, ja maaliskuussa 2017 se työllistää 33 henkilöä neljässä toimipisteessä. Asiakasyrityksiä on yli kolmesataa, ... Näytä »

Uudistusohjelma hyvässä vauhdissa
13.04.2017

Jykes Kiinteistöjen uusi toimitusjohtaja Seija Takanen on luotsannut uudistusohjelmaansa toteuttavaa yritystä lähes neljä kuukautta.

"Meillä on nyt hyvä vauhti päällä. ... Näytä »

Jyväskylän suurin teollisuusinvestointi vuosiin, Moventaksen laajennus, alkaa keväällä 2017
23.01.2017

Jyväskyläläisen tuuliturbiinivaihteita valmistavan Moventaksen kovaan kasvuun vastataan investoimalla tehtaan laajennukseen. Vuonna 2009 Jykes Kiinteistöt rakennutti Moventakselle Etelä-Keljoon maailman moderneimman hammasvaihdetehtaan, ... Näytä »

Jyväskylän seudun kiinteistömarkkinat
20.01.2017

KTI Kiinteistötieto Oy:n katsaus.

Lue ... Näytä »

Salkku kotoa mukaan ja työt käyntiin
09.12.2016

Masterpipe Oy on vuonna 2012 toimintansa Etelä-Suomessa aloittanut viemäriremontteja sukitusmenetelmällä tekevä yritys. Kesällä 2016 kasvava yritys avasi myyntikonttorin myös Jyväskylään. ... Näytä »

Start up Leipomosta palvellaan suomalaisia NHL-tähtiä
09.12.2016

Patrik Laine, Jesse Puljujärvi, Mikael Granlund ja Leo Komarov ovat tuttuakin tutumpia nimiä kaikille jääkiekosta kiinnostuneille ja monille muillekin. Harvempi ... Näytä »

Jykes Kiinteistöjen uusi toimitusjohtaja on Seija Takanen
30.11.2016

 

Takasella on lähes kolmenkymmenen vuoden monipuolinen kokemus rakennusalalta. Hän on työskennellyt YIT:n palveluksessa yli kaksikymmentä vuotta ja siitä viimeiset ... Näytä »

Tourulaan kaavaillun Rise-kampuksen tapaiset yksiköt ovat olleet hyviä naapureita, miksei myös Jyväskylässä
16.11.2016

Haluamme täsmentää Keskisuomalaisen mielipidepalstalla olleita asioita liittyen Tourulaan suunniteltuun Rise-kampukseen.

 

Rikosseuraamuslaitoksen (Rise), Senaatti-kiinteistöjen, Jykes Kiinteistöjen ja Jyväskylän kaupungin ... Näytä »

JH-Sprinkleriurakointi löysi edulliset toimitilat upeista maisemista
14.11.2016

Seitsemällä paikkakunnalla toimiva JH-Sprinkleriurakointi löysi Jyväskylän toimipisteelleen uuden toimiston Vitapoliksesta. Kinkomaalla sijaitsevista tiloista yritys vuokraa sekä toimistoa että majoitustilaa ... Näytä »

Jykes Kiinteistöjen uusi hallitus
01.11.2016

Osakaskokous on 1.11.2016 pitämässään kokouksessa valinnut osakassopimuksen mukaisesti uusiksi hallituksen jäseniksi:

Erkki Jaala, hallituksen puheenjohtaja

Mikko Lepo, Jyväskylä

Heli Leinonkoski, ... Näytä »

Sopiva paikka erityiseen tarpeeseen
21.09.2016

Kolme seinällistä videota kertoo enemmän kuin paraskaan selitys. Tähän uskovat Vigiar Solutions Oy:n yrittäjät Timo Kosunen, Vesa Peltola ... Näytä »

Kasvuyritys löysi omannäköiset tilat Start up Leipomosta
21.09.2016

Kun vaativaa ja nopeatempoista digitaalista tuotekehitysprojektia varten perustettu yritys kasvattaa toimintaansa nopeasti ja palkkaa useita työntekijöitä samanaikaisesti, kohdistuu ... Näytä »

Jykes Kiinteistot Oy:n toimitusjohtaja Juha Takala on ilmoittanut jättävänsä yhtiön toimitusjohtajan tehtävät
14.09.2016

Tämän johdosta Jykes Kiinteistöt Oy ja Juha Takala ovat hyvässä yhteisymmärryksessä sopineet, että Takalan toimitusjohtajuus yhtiössä on päättynyt 13.9.2016.

... Näytä »
Uusia yrityksiä hakeutui alkuvuodesta ennätysmäärä start up –työympäristöihin Jyväskylässä
30.08.2016

Start up -yrityksiä on muuttanut vuoden 2016 ensimmäisellä puoliskolla kiihtyvällä vauhdilla Jykes Kiinteistöt Oy:n pienille yrityksille tarjolla oleviin tiloihin. ... Näytä »

Uusi Rikosseuraamuslaitoksen yksikkö rakennetaan Jyväskylään
08.07.2016

Uudessa Rikosseuraamuslaitoksen yksikössä Laukaan vankilan ja Jyväskylän yhdyskuntaseuraamustoimiston toiminnot yhdistetään Jyväskylään rakennettavaan uudisrakennukseen. Lähelle Jyväskylän keskustaa sijoittuva yksikkö edistää ... Näytä »

Jykes Kiinteistöillä aktiivista ja tuloksellista toimintaa
29.04.2016

Jykes Kiinteistöjen yhtiökokous vahvisti vuoden 2015 tilinpäätöksen ja tuloksen 29.4.2016. Yhtiön viime vuosi toteutui tavoitteita paremmin taloudellisesti tuloksen ollessa 0,67 ... Näytä »

Leipomossa tehtiin maailman nopein muutto
29.04.2016

Siinä meni viisi minuuttia, kun pääkonttori muutti uusiin tiloihin. Työntekijämäärän kasvaessa Lujahormi Ky:n tilat kävivät pieniksi Start up Leipomossa. ... Näytä »

Rikosseuraamuslaitoksen Jyväskylän kampuksen sijoittumisesta sopiminen etenee
11.03.2016

Rikosseuraamusasiakkaiden Jyväskylän kampus suunnitellaan sijoitettavaksi Tourulan kaupunginosaan, osoitteeseen Ramoninkatu 4 rakennettavaan uudisrakennukseen. Kampuksella tarkoitetaan Laukaan avovankilan ja Jyväskylän yhdyskuntaseuraamustoimiston ... Näytä »

Moventas kasvaa vahvassa myötätuulessa tänäkin vuonna
24.02.2016

Moventas elää jälleen kovaa kasvun aikaa. Tuulivoimaloiden vaihteistojen valmistukseen ja huoltotoimintaan satsanneessa yrityksessä odotetaan kuluvan vuoden liikevaihdon kasvavan yli ... Näytä »

Pienten yritysten toimitilojen kysyntä jatkunut vilkkaana
19.02.2016

Jykes Kiinteistöt Oy:n tiloihin muutti vuonna 2015 yhteensä 30 startup-vaiheen yritystä ja Jyväskylän seudun ulkopuolelta sijoittunutta yritystä. Näissä  yrityksissä ... Näytä »

Jokainen neliö tehokkaassa käytössä
22.01.2016

Jos kotikonttorilla työskennellessä alkaa tuntua siltä, että seinät kaatuvat päälle, on hyvä etsiä itselleen ulkopuolinen toimistotila. Suomen LVIS-Suunnittelu Oy:ssä tehtiin ... Näytä »

Teollisuus vetää Jyväskylän seudun nousuun?
21.01.2016

”Kasvun merkit vahvistumassa, Keski-Suomi kuroo koko maata kiinni. Maakunnan ”veturi(t)” on saatu liikkeelle. Työllisyystilanne edelleen heikko.” Näin alkaa uusin Näytä »

Voimala Business Parkiin syntyy todella laaja yrityspalvelujen kattaus
15.12.2015

Jyväskylän Yritystehtaan ja Tuhansien Järvien Uusyrityskeskus ry:n toiminnot siirtyvät Voimala Business Parkiin vuoden 2015 loppuun mennessä. Tämän jälkeen yhdestä ... Näytä »

Yrityskaksikko Telog ja Oteran tekevät yhteistä tulosta ja kasvua Jykes Kiinteistöjen Spinaakkerissa
11.12.2015

Työyhteenliittymä Telog Oy (perustettu 2010, pääomistaja ruotsalainen Netel Group) ja Oteran Oy (perustettu 2009, rakennusalan sijoittajien ja henkilöstön omistama) ... Näytä »

Lisää osaavia aivoja – Jyväskylän Neuroterapia aloitti Hippoksella
11.12.2015

Jyväskylän Hippos tunnetaan liikunnan, huippu-urheilun ja terveyden edistämisen keskuksena. Alueen palvelutarjonta vahvistui entisestään marraskuussa, kun jäähallin yhteydessä aloitti toimintansa Jyväskylän ... Näytä »

Muurameen rakennetaan uusi K-market
25.11.2015

Kesko rakentaa yhdessä Jykes Kiinteistöjen kanssa uuden K-marketin Muurameen Kinkomaan alueelle. Uusi kauppa nousee Kinkomaantien ja Parantolantien risteykseen. Kauppa avataan ... Näytä »

Tutkimus: oikeat toimitilat voivat olla ratkaisevat start up –yrityksen menestykselle
19.11.2015

Jykes Kiinteistöjen asiakkaiden parissa toteutettu Start Up 2015 –tutkimuksen tiedot kerättiin Jykes Kiinteistöjen start up – ja kasvuyritysasiakkaiden parissa laadullisin ... Näytä »

Start up Leipomoon sijoittunut Moduls laajentaa Jyväskylän seudun talotekniikkapalveluidentarjontaa
03.11.2015

Talotekniikan projekteihin ja esivalmisteratkaisuihin erikoistunut Moduls Oy sijoittui Jykes Kiinteistöt Oy:n Start up Leipomoon ja teki Jyväskylästä yrityksen päätoimipaikan. Moduls ... Näytä »

Kysymyksistä tärkein: mitä te tarvitsette?
23.10.2015

Voimme kertoa tarkastikin, millaisia palveluja tarjoamme yrityksille. Se ei kuitenkaan riitä.

 

Vähintään yhtä oleellista on, että kuuntelemme yritysten arkisia ... Näytä »

Keski-Suomen Taloon syntyy Voimala Business Park
23.10.2015

 

Jykes Kiinteistöt Oy uudistaa Keski-Suomen Talossa toimitiloja kasvuyrityksille ja kansainvälistyville yrityksille sekä näiden toimintaa tukeville toimijoille. Moderni yrityspuisto on ... Näytä »

LS Cargo Logistics hallinnoi Jykes Kiinteistöjen Start up Leipomosta käsin globaaleja logistiikkaprojekteja
09.10.2015

 

LS Cargo Logistics Oy:n bisnes on vaativa projektilogistiikka, eli kun vaikkapa Suomalaisen asiakkaan myymä tehdaskokonaisuus pitää kuljettaa ostajalle Kiinaan ... Näytä »

Talouden suunta vihdoin ylöspäin
23.09.2015

Suomen taloudessa on poikkeuksellisen pitkä taloudellisen taantuman vaihe, jonka seurauksena työvoiman tarve on vähentynyt. Taantuma heijastuu monella tavalla elinkeinoelämään Jyväskylän ... Näytä »

Jyväskylän start up -ympäristöihin on tullut nopeasti kymmeniä uusia yrityksiä
23.09.2015

Jykes Kiinteistöt Oy:n tarjoamiin tiloihin on sijoittunut reilun vuoden aikana yli 30 start up -yritystä ja Jyväskylän seudulla uutta liiketoimintaa ... Näytä »

Start up Leipomon tilat mahdollistavat peliyhtiö SIEIDIn kasvun ja verkottumisen
17.04.2015

 

Jyväskylässä Nisulankadun Start Up Leipomo antaa hyvät mahdollisuudet verkottua paikallisten, eri alojen yritysten kanssa. Jykes Kiinteistöt Oy tarjoaa Leipomossa ... Näytä »

Panimoyhtiö Hiisi Oy hakee kasvua uusissa toimitiloissaan
08.04.2015

Panimoyhtiö Hiisi Oy muutti uusiin tiloihin Puulaakintielle, Jyväskylän Seppälään. Jykes Kiinteistöt Oy:n vuokraama noin 700 neliömetrin toimitila tarjoaa mahdollisuudet yrityksen ... Näytä »

Kinkomaan Vitapoliksessa alkoi omakotitonttien tarjouskilpailu
02.04.2015

Muuramen Kinkomaalla on tarjolla kahdeksan isoa, luonnonkaunista omakotitonttia. Tonteista kolme on omarantaisia ja viisi kuivan maan tontteja. Kyseessä ovat viimeiset ... Näytä »

Jykes Kiinteistöjen toimitiloihin 46 uutta yritystä vuonna 2014
19.01.2015

Jykes Kiinteistöt Oy:n tarjoamat toimitilat kiinnostivat erityisesti kasvuvaiheen yrityksiä sekä Jyväskylän seudulle sijoittuvia yrityksiä. Myös teollisuuden tilajärjestelyillä saatiin seudulle uusia ... Näytä »

Jykes Kiinteistöt Oy Keski-Suomen Talon enemmistöosakkaaksi
14.01.2015

Jykes Kiinteistöt Oy on ostanut Keski-Suomen Osuuspankin ja Finnvera Oyj:n osakkeet Jyväskylän keskustassa, Sepänkadulla sijaitsevasta Keski-Suomen Talosta. Kaupan jälkeen Jykes ... Näytä »

Jykes Kiinteistöjen Start up Leipomoon muuttaa koko ajan lisää yrityksiä
09.01.2015

Jykes Kiinteistöt Oy saneeraa uutta tilaa mikroyrityksille Jyväskylän Nisulaan, sillä pienten toimitilojen kysyntä on ollut kovaa Jyväskylässä. Start up Leipomossa ... Näytä »

Start up Leipomo vetää pienyrityksiä puoleensa – uutta tilaa remontoidaan lisää
14.11.2014

Yritykset löysivät Jykes Kiinteistöt Oy:n Start up Leipomon uudet tilat nopeasti. Muuttovalmiit toimitilat, hyvä sijainti ja yhteisöllinen fiilis ovat ... Näytä »

Uusi päiväkoti aloittaa Kinkomaan Vitapoliksessa ensi vuoden alussa
02.10.2014

Kinkomaan Vitapoliksen päärakennuksessa aloittaa vuoden 2015 alussa toimintansa yksityinen päiväkoti. Päiväkoti Tenava-Satumetsä sijoittuu päärakennuksen länsisiipeen.

 

Päiväkodin toiminnasta vastaa ... Näytä »

Hämeen Laaturemontti Oy laajentaa Jyväskylään
22.09.2014

Hämeen Laaturemontti Oy on laajentanut toimintansa Keski-Suomeen. Suomen suurin pientalojen kattoremontteihin erikoistunut yritys avasi seitsemännen toimipisteensä Jyväskylään. Toimitilat löytyivät ... Näytä »

 

Referenssejämme