Jykia oy 40 vuotta. Toimintaa kuvaava piirros.

Jykia on tehnyt tilaa työlle jo 40 vuotta

Jykia viettää juhlavuottaan työn merkeissä toteuttaen sille annettua tehtävää Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen elinkeinoelämän kehittäjänä. Jykian toiminta seutukunnalla 40 vuoden aikana on ollut vaikuttavaa ja haluamme, että seuraavat 40 vuotta ovat vähintäänkin yhtä vaikuttavia. Tahtotilamme on luoda ja tuoda työpaikkoja sekä pitää niitä seudulla tarjoamalla yrityksille toimitiloihin liittyviä palveluita.

Jo 40 vuotta sitten olimme erilainen toimija kuntakentässä ja sitä olemme edelleen, koska kunnilla ei ole ollut tapana hoitaa yhtiömuotoisesti elinkeinoelämän kehittämistoimintaa. Jyväskylä, Muurame ja Laukaa ovat kuitenkin nähneet Jykian tärkeänä elinkeinopoliittisena työkaluna.

”Jykialla on ollut ratkaiseva rooli alueen elinvoiman rakentajana. Omistajan asettamat tavoitteet yhtiölle ovat jopa ylittyneet”, kertoo Jyväskylän kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jaakko Selin.

”Vuosien saatossa Jykia on toiminut tärkeänä työkaluna elinkeinopolitiikan työkalupakissa. Ajat muuttuvat, toimintaympäristö muuttuu, mutta Jykia on aina pystynyt ketterästi kehittämään toimintaansa alueen yritysten hyväksi”, jatkaa Selin.

Toimitilojen rakennuttaminen ja kehittäminen, vuokraaminen sekä aluekehitys tulevat olemaan palveluvalikoimassamme tulevaisuudessakin. Muovaamme toimintaamme kuuntelemalla asiakkaita ja suuntaamme toimintaamme tulevaisuutta silmällä pitäen.

”Nopea, aktiivinen ja osaava kiinteistökehittäjä. Jykia on hyvä kumppani ja tuo selkeää lisäarvoa yritysalueidemme markkinointiin ja yritysten tarpeista lähteviin kiinteistökehityshankkeisiin myös Laukaassa”, kertoo Linda Leinonen, Laukaan kunnanjohtaja.

Muuramessa Jykia on kehittänyt muun muassa Vitapoliksen aluetta ja viimeisimpänä Eteläporttia, joka on esimerkki kuntarajat ylittävästä yhteistyöstä.

”Jykia on antanut monipuolisen osaamisensa Muuramen käyttöön ja olemme yhdessä saaneet muun muassa toimitiloja yrityksille ja vanhan parantola-alueen kehitettyä asuinalueeksi”, kertoo Muuramen kunnanjohtaja Ari Ranta-aho.

”Tasaluku on hyvä hetki katsoa hieman taakse ja sen jälkeen taas vahvasti eteenpäin. Kiitos kuuluu ehdottomasti henkilökunnalle, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille. Ilman muuta myös omistajien ymmärrys toimintamme tarpeellisuudesta on merkittävä. 40 vuotta antaa myös perspektiiviä tutkia mennyttä aikaa ja tapoja tehdä kiinteistökehitystä ja jatkaa hyväksi havaitulla tavalla kuitenkin uudistuen asiakastarpeiden mukaan”, kertoo Jykian toimitusjohtaja Seija Takanen.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

TIlaa Jykian uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.

popup-cutout.png