Toimitilat yrityksellesi Jyväskylän alueelta

Tutustu tällä hetkellä Jykialla myytävänä oleviin kohteisiin. Valmiit toimitilat yrityksille - vaivattomasti ja räätälöidysti.

Mikäli valmista ei löydy, tarjoamme kokonaisvaltaista rakentamiskonseptia – tontin etsimisestä rakennuttamiseen asti.

 

Toimitilat Jyväskylän, Muuramen ja Laukaan alueelta

Jykia vuokraa, myy ja rakennuttaa yrityksellesi toimitilat Jyväskylän, Muuramen ja Laukaan alueilla. Meillä on myös yritystontteja, joille voimme rakennuttaa tilat yrityksellesi. Pitkän kokemuksemme ja rautaisen ammattitaitomme ansiosta pystymme vastaamaan tehokkaasti yrityksesi toiveisiin Jyväskylän seudulla, oli kyseessä sitten toimitilojen vuokraaminen tai uusien tilojen rakennuttaminen. Avaimet käteen -periaatteella toimittaessa Jykia huolehtii kaikesta rakennusprojektiin liittyen aina uuden tontin hankinnasta työmaavalvontaan asti.

Tutustu myytäviin toimitiloihin

Hyväksy sekä markkinointi- ja tilastoevästeet katsoaksesi tätä sisältöä.

Toimitilat kaikkeen tarpeeseen

Omien tonttien lisäksi Jykia hyödyntää toiminnassaan kuntien ja yksityisten toimijoiden tontteja Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen alueella. Oli tarpeesi sitten teollisuushalli, toimisto, logistiikkakeskus tai varasto, saat meiltä juuri sinun yrityksesi näköiset toimitilat. Kauttamme löydät myös vuokrattavat toimitilat sekä joustavat rahoitusmallit uusien toimitilojen rakennuttamiseen. Pystymme myös kehittämään jo olemassa olevia toimitiloja kattavaa kokemustamme hyödyntäen.

Älä epäröi ottaa yhteyttä! Olemme olleet monessa mukana, joten yhteistyöverkostomme on laaja. Yhdessä suunnittelemalla saatte juuri teidän yrityksellenne sopivat tilat.

Oikeanlaiset toimitilat antavat vauhtia yrityksesi menestykseen

Yrityksesi toimitilojen on vastattava sekä tämänhetkisiin että tuleviin tarpeisiin. Kokemuksemme ansiosta tiedämme, että hyvät toimitilat parantavat työssä viihtymistä. Sopivat tilat auttavat osaavan työvoiman pitämisessä yrityksessä sekä tukevat yrityksen menestystä luomalla edellytykset kasvulle.

Näin palvelumme toimii

  • Kun yrityksesi toimitilat tarvitsevat päivitystä, ota yhteyttä meihin ja kerro toimitilatarpeesta.
  • Aluksi teemme kartoituksen, joka selventää onko olemassa olevia tiloja mahdollisuus kehittää vai onko paras ratkaisu rakentaa uudet tilat.
  • Mikäli haluat kehittää vanhoja toimitiloja, kilpailutamme suunnittelijat ja rakennusurakoitsijat. Pysymme mukana koko hankkeen ajan.
  • Jos päädyt rakentamaan uudet toimitilat, hoidamme hankkeen tontin etsinnästä avainten luovutukseen.
  • Tontin valinnan jälkeen kilpailutamme suunnittelijat ja rakennusurakoitsijat. Rakennushankkeessa pysymme kumppanina ja hoidamme kaiken aina työmaavalvontaan asti.

Toiminnallisen tilasuunnittelun avulla yrityksesi saa muun muassa tietoa tarvittavasta neliömäärästä ja niiden sijoittelusta päätöksenteon tueksi. Näin toimitilat vastaavat yrityksesi tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Ammattitaitoisella suunnittelulla pystymme rakentamaan tai löytämään tarkoituksenmukaiset toimitilat, jotka vastaavat yrityksesi tarpeisiin vielä pitkällä tulevaisuudessakin.

Tarjoamme toimitilat kaiken kokoisille yrityksille

Vuosien ajan karttunut osaamisemme mahdollistaa sen, että löydämme sopivan tilavaihtoehdon juuri sinun yrityksellesi. Mikäli uudet toimitilat kiinnostavat sinua, mutta tilatarve ei ole suuren suuri, Jykialla on valmius suunnitella ja rakennuttaa tilat 1–4 yritykselle saman katon alle. Uudisrakennus tullaan rakentamaan asiakasyritysten tarpeisiin yhdessä sovitun mukaisesti. Jykia hoitaa prosessin alusta loppuun, ja sinä voit keskittyä yritystoimintasi pyörittämiseen. Pystyt siis keskittymään siihen, minkä osaat parhaiten. Samaan aikaan me keskitymme erikoisalaamme, eli löytämään sopivat toimitilat yrityksellesi.

Oikean rahoitus- ja omistusmallin löytäminen

Yhteisomistajuus, vuokraus tai täysomistajuus. Olemme toteuttaneet erilaisia rahoitustapoja kaiken kokoisille yrityksille. Yhdessä keskustelemalla ja vaihtoehtoja syvällisesti tutkimalla löydämme mallin, joka sopii sinun yrityksellesi. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista toimitilojen rahoittamiseen!

Ota yhteyttä meihin, niin toteutetaan uudet toimitilat yrityksellesi

Tarvitsetko yrityksellesi toimivaa ja omannäköistä tuotanto-, varasto-, tai toimistotilaa?
Tarjoamme sinulle käyttöösi sopivan ratkaisun, oli kyseessä sitten iso tai pieni yritys tai minkälainen toimiala tahansa. Meiltä saat täysin uusia tai remontoituja toimitiloja Jyväskylän, Muuramen ja Laukaan alueilla.

Meiltä saatte muuttovalmiin toimitilan, joka vastaa yrityksenne haasteisiin. Jykia tekee tilaa työlle!

Etsitään yhdessä yrityksellenne parhaat toimitilat

TIlaa Jykian uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.

popup-cutout.png