Ota yhteyttä

Jos tarvitset toimitilaa tai sinulla on kehitettävää tilaa, me haluamme auttaa.

Yhteystiedot

Seija Takanen

Pidän haasteista ja ihmisistä. Olen aina hakeutunut tehtäviin, joissa voin oppia uutta. Olen työssäni tavoitteellinen ja jopa sinnikäs. Onnistumiset ja tyytyväiset asiakkaat motivoivat minua.

Olen tehnyt pitkän uran valtakunnallisten rakennusliikkeiden palveluksessa. Työurani aloitin isojen työmaiden työmaainsinöörinä. Työmaalta siirryin rakennuttamisen tehtäviin: toimin hankintapäällikkönä, projektipäällikkönä, työpäällikkönä ja rakennuttajapäällikkönä. Olen päässyt näkemään ja oppimaan koko projektinhallinnan ketjun.

Nykyisessä toimitusjohtajan tehtävässäni tätä rakentamisen ja rakennuttamisen kokonaisvaltaista tuntemusta hyödynnän asiakkaan parhaaksi.

Olen yrittäjäsuvusta ja yrittäjäperheestä. Uskon tuntevani yrittäjän haasteet. Jotta Jyväskylän seutu pärjää kilpailussa, tarvitaan menestyviä yrityksiä. Haluan olla kehittämässä innovatiivisia yritysympäristöjä ja toimintamalleja.

Sielunmaisemani on mökillä Keurusselän rannalla sekä Italiassa. Nautin niin luonnossa liikkumisesta kuin historiallisissa kulttuuriympäristöissä kuljeskelusta. Kiireisen työpäivän jälkeen mieli rauhoittuu parhaiten Laajavuoren metsäpoluilla.

Minna Helsingius

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
040 541 7471
minna.helsingius@jykia.fi

Haluan jatkuvasti oppia uutta, pysyä ajan hermolla ja olla ihmisten kanssa tekemisissä. Työskentely markkinoinnin ja viestinnän parissa on juuri sitä mitä tahdon tehdä.

Yhdeksän vuotta sitten tulin Jykialle ajatuksella, että maksimissaan viisi vuotta olen ja sitten katselen taas jotain uutta. Kohta olen ollut siis jo tuplat ja mielenkiintoisia haasteita riittää edelleen.

Ennen Jykialle siirtymistä olin tekemässä markkinointia ja viestintää Nokialle Helsingissä ja Landis+Gyrille Jyväskylässä. Hyppy kansainvälisistä yrityksistä pieneen paikalliseen yritykseen oli iso, mutta sopi minulle. 

Työtehtävät ovat pitäneet sopivan kiireisinä ja uuden oppimista on tuettu. Työporukasta saa aina tukea ja lounasseuraa.

Vapaa-aikana en juurikaan pysy paikoillani. Talvella hiihto ja laskettelu, kesällä suunnistus, veneily ja puutarhatyöt ovat mieluisia puuhia. Partio ja luonnossa liikkuminen ovat rakkaita harrastuksia ympäri vuoden. Onneksi olen saanut kolmesta tyttärestäni seuraa kaikkiin harrastuksiin.

Jukka Kariniemi

Olen tehnyt taloushallinnon hommia jo yli 20 vuotta, ennen Jykiaa teollisuuden parissa ja nyt Jykiallakin jo kymmenen vuotta. Voin hyvin todeta, että tieto lisää tuskaa, mutta pitkä ura tuo sitkeyttä ja riskinkantokykyä, ja toivon mukaan myös hioo pahimmat särmät.

Jykialle tulin aikanaan ajatuksena vain tutustua alaan, mutta kun hommat ovat olleet mielenkiintoisia täällä sitä yhä ollaan. Yrityksessä olen voinut kehittää niin yrityksen toimintaa kuin omaa osaamista, ja kollegojen kanssa on ollut ihan mukavaa tehdä töitä,

Taloushallinnon tehtävät ovat varsin vaihtelevia, ja se kaiketi on ollut tämän homman suola. On hienoa nähdä, kun asiakas pääsee suunnittelu- ja rakennusprojektin jälkeen uuteen toimitilaan, joka on juuri tätä asiakasta varten tehty.

Taloushallinnon tehtävät ovat aika usein aikatauluun tai formaattiin sidottuja, joten kun hommat on saatu suunnitellulla tavalla tehtyä, voi todeta, että maaliin päästiin. Suurinta iloa näistä onnistumisista toki saa silloin kun töitä on tehty kunnolla koko porukan voimin ja tavoite saavutettu.

Vapaa-aikani olen mielelläni ulkona luonnon helmassa. Kun Lapista on kotoisin, viimeistään maaliskuun lopulla tulee tunne, että nyt pitää päästä tunturiin hiihtämään.

Raili Kuosmanen

Hankekehityspäällikkö
044 510 6926
raili.kuosmanen@jykia.fi

Työurani on edennyt rakennustyömaan työnjohtajasta, rakennuttajatehtävien kautta osakkaaksi kiinteistökehitysyhtiöön ja sitten asiantuntijaksi Haahtelaan. Asiantuntijatyöt olivat pääasiassa tilatarve- ja palveluverkkoselvityksiä kunnille ja kaupungeille tai isoille oppilaitoksille eri puolilla Suomea. Viimeiset vuodet olen ollut Jykialla ja on hienoa, kun hankekehitys tapahtuu Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen alueella. Illaksi ehtii kotiin.

Kuuntelu, asiakastarpeiden tunnistaminen, kustannustietoisuus ja prosessien ohjaus ovat vahvuuksiani. Innostun aina uudesta asiakkaasta ja toiminnasta. On mukavaa nähdä, kun asiakas saa ratkaisun omiin tilatarpeisiinsa. Tämä on paras onnistuminen työssäni.

Hankkeista tuorein on Digi & Game Centerin syntyminen Jyväskylään ja ehkä suurin on Oulun ammattikorkeakoulun muutto Oulun yliopiston kanssa samalle kampukselle Linnanmaalle. 

Oma sielunmaisema asettuu nykyisin 1911 vuonna rakennetun talon pihaan. Hurahdimme mieheni kanssa vanhaan taloon, jonka korjasimme kodiksemme. Aiemmin en puutarhatöistä välittänyt, mutta nyt mieli lepää perennapenkkejä kitkiessä.

Kari Sensio

Kiinteistökehityspäällikkö
0400 648 465
kari.sensio@jykia.fi

Valmistuttuani diplomi-insinööriksi toimin Finnmap Oy:ssä rakennesuunnittelijana. Myöhemmin pääsin Rakennushallitukseen ja rakennustyön valvojaksi presidentin virka-asunnon, Mäntyniemen, työmaalle.

Mieleenpainuvin työ Engelin aikana oli Tukholman Suomen suurlähetystön suunnitteluun osallistuminen ja työmaan valvonta.

Nykyiset tehtävät Jykialla pitävät sisällään hankkeiden /kiinteistöjen kehityssuunnitelmia, rakennuttamista sekä kiinteistöjen ylläpidon ohjausta ja valvontaa.

Pienessä organisaatiossa vastuualue muodostuu laajaksi. Työhistoriaani nähden toimenkuvani Jykialla on laajentunut niin, että olen aiempaa enemmän mukana hankkeiden alkuvaiheen suunnittelussa ja kehittämisessä sekä toisaalta ylläpitovaiheessa. Hankkeen kehittämisen alkuvaiheessa tehdään isoimmat valinnat hankkeen elinkaaren kannalta. Rakentamisen aikana varmistetaan laatu ja ylläpitovaiheessa huolehditaan tilojen käyttökunnosta sekä sijoitetun omaisuuden arvon säilymisestä.

Vapaalla viihdyn kalalla tai sulkapallon parissa. Suurin intohimoni on kuitenkin golf ja minut voi löytää kesäaamuna ennen kuutta kentältä maila kädessä.

Jykian hallitus

Kimmo Ojala, puheenjohtaja
Jukka Kariniemi, sihteeri
Seija Takanen, toimitusjohtaja
Anne Sandelin, controller
Pia Tuomi-Sorjonen, Jyväskylä
Eero Raittila, Laukaa
Minna Häkkinen, Muurame
Kari Vuorela, asiantuntijajäsen

Ota yhteyttä!

Toimistomme sijaitsee Jyväskylän Tourulassa osoitteessa

Asekatu 3B, 40100 Jyväskylä

Soita

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

TIlaa Jykian uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.