Tontit ja tilat

Yrityksen sijainnilla on merkitystä.

Ei ole yhdentekevää  missä yrityksenne sijaitsee. Oikea sijainti houkuttelee asiakkaita ja työntekijöitä, tekee logistiikasta jouhevaa ja asioiden hoidosta helpompaa.

Yritystontit

Jykialla on tällä hetkellä kolme tonttia, joille  rakennutamme tuotanto-, varasto- ja toimitilaa yrityksen tarpeiden mukaan.

Tontit sijaitsevat Eteläportissa Muuramen ja Jyväskylän puolella ja Itäisellä Seppälänkankaalla Jyväskylän kaupungissa.

Eteläportin tontit sijoittuvat uudelle teollisuusalueelle, jonka vieressä on Kauramäen uusi asuinalue ja Keljonkankaan yhtenäiskoulu. Alueella toimivat mm. Moventas/Flender, DBSantasalo ja Spinnova, Woodspin ja Suzano. Lisäksi alueella on mm. lounaspalveluita.

Itäisen Seppälänkankaan tontti on kiven heiton päässä vilkkaasta Laukaantiestä ja alueella on paljon teollista toimintaa.

Jykian kautta saat tontin ja tontille rakentajat. Koko rakennusprojekti kilpailutuksista avainten luovuttamiseen hoituu meidän kanssamme.

Lisätietoja:

Eteläportintie 24, Muurame

Eteläportintie 16, Jyväskylä

Huletie 5, Itäinen Seppälänkangas, Jyväskylä

kartta etelaportti seppalankangas kopio

Vapaat vuokratilat

Katso löytyisikö täältä yrityksellenne hyvät tilat. Ota yhteyttä, niin käydään paikan päällä tutustumassa tilaan ja tehdään vuokrasopimus. Sitten saatkin jo avaimet ja pääset työskentelemään.

Joskus ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella. Käy kurkkaamassa. 

Myytävät tilat

Haluatko omistaa kiinteistön? Täältä löytyy tällä hetkellä Jykialla myytävänä olevat kohteet. 

Konttisentie_2-0022
virtuaalialustan päänäkymä

Yritystontit

Täältä löydät kaikki vapaat työpaikkarakentamisen tontit Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa. Mikä olisi paras sijainti sinun yrityksellesi?

Etsitään yhdessä yrityksellenne parhaat toimitilat

TIlaa Jykian uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.