Tuotantotilat Jyväskylän seudulla

Yrityksen sijainnilla on merkitystä.

Ei ole yhdentekevää missä yrityksenne sijaitsee. Oikea sijainti houkuttelee asiakkaita ja työntekijöitä, tekee logistiikasta jouhevaa ja asioiden hoidosta helpompaa.

Tuotantotilat Jyväskylä, Muurame ja Laukaa

Etsitkö sopivaa tuotantotilaa Jyväskylän, Muuramen tai Laukaan seudulta? Jykialla on yli 40 vuoden kokemus alueen toimitilakehittäjänä. Mietitään yhdessä löytyykö yrityksellenne valmiit tilat vai onko parempi rakentaa ihan uudet. Meillä on tieto sekä vapaista tiloista että tonteista Jyväskylän, Muuramen ja Laukaan alueella. 

Olemme erikoistuneet avaimet käteen -ratkaisuun, jossa huolehdimme koko rakennusprojektista alkaen tontin hankinnasta aina työmaavalvontaan asti. Meiltä löydät myös vuokrattavia ja myytäviä toimitiloja. Pystymme myös kehittämään jo käytössäsi olevia tuotantotiloja.

Olemme olleet mukana monenlaisissa hankkeissa, joten meille on karttunut laajaa kokemusta eri alojen vaatimuksista tuotantotiloihin liittyen. Lisäksi meillä on kattavat verkostot ja paljon yhteistyökumppaneita. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä tuotantotilojen ammattilaiseen!

Jyväskylän kartta
Tuotantotilat nosturin asennus

Autamme, kun uudet tuotantotilat ovat tarpeen

Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaiset tuotantotilat tarvitset.

Tarvekartoituksen avulla saatte ymmärryksen todellisesta tilatarpeesta ja tietoa päätöksen teon tueksi. Samalla mietitään, taipuuko vanhat tilat vielä saneerauksella toimiviksi vai tarvitaanko kokonaan uudet tuotantotilat. Kartoituksen avulla yritys voi säästää selvää rahaa, kun tarpeet käydään läpi perusteellisesti.

Näin palvelumme toimii

  • Kun yrityksesi tuotantotilat tarvitsevat päivitystä, ota yhteys meihin ja kerro tarpeestasi.
  • Aluksi teemme kartoituksen, joka selventää, onko olemassa olevia tiloja mahdollisuus kehittää vai olisiko sinulle paras ratkaisu rakentaa uudet tilat.
  • Mikäli päädyt vanhojen tilojen kehittämiseen, kilpailutamme suunnittelijat ja rakennusurakoitsijat. Pysymme hankkeessa mukana joka vaiheessa.
  • Jos päätätte rakentaa kokonaan uudet tuotantotilat, hoidamme hankkeen aina tontin etsinnästä avainten luovutukseen saakka. Yritystontin valinnan jälkeen kilpailutamme suunnittelijat ja rakennusurakoitsijat. Rakennushankkeessa pysymme kumppaninasi alusta alkaen ja hoidamme kaiken sovitun mukaisesti.
  • Jykialla on tieto alueen vapaista yritystonteista. Niistä löytyy sopivat myös teidän tuotantotiloillenne. Vanhojen tilojen saneerauksen osalta kilpailutamme suunnittelijat ja rakennusurakoitsijat projektiin. Tässäkin tapauksessa pysymme hankkeessa mukana saneeraustöiden valmistumiseen asti.

Olipa ratkaisu mikä tahansa, voit olla varma, että löydämme parhaan lopputuloksen juuri sinulle. Meillä on osaamista ja kokemusta vaativienkin tuotantotilojen rakennuttamisesta, ja teemme työmme aina asiakas edellä. Välitämme aidosti siitä, että saat parhaat toimitilat yrityksesi tarpeeseen nyt ja tulevaisuudessa.

Jykia tekee tilaa työlle!

Sinulle paras rahoitus- ja omistusmalli

Sopisiko sinulle parhaiten yhteisomistajuus, vuokraus vai täysomistajuus? Toteutamme erilaiset rahoitustavat kaiken kokoisille yrityksille. Tavoitteemme on varmistaa, että rahoitus- ja omistusmalli sopii yrityksellesi. Yhdessä keskustelemalla ja vaihtoehtoja tutkimalla löydämme taatusti parhaan mallin. Ota yhteyttä osaavaan tiimiimme, niin kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista tuotantotilojen rahoittamiseen!

Työntekijät työpöydän ääressä
Tuotantotilat Jyväskylä

Vapaat vuokratilat

Katso löytyisikö täältä yrityksellenne hyvät tilat. Ota yhteyttä, niin käydään paikan päällä tutustumassa tilaan ja tehdään vuokrasopimus. Sitten saatkin jo avaimet ja pääset työskentelemään.

Joskus ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella. Käy kurkkaamassa.

Myytävät tilat

Haluatko omistaa kiinteistön? Täältä löytyy tällä hetkellä Jykialla myytävänä olevat kohteet. 

Tuotantotilat Jyväskylän vaajakoskessa Konttistentie 2
Yritystontti virtuaalialustan päänäkymä

Yritystontit

Täältä löydät kaikki vapaat työpaikkarakentamisen tontit Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa. Mikä olisi paras sijainti sinun yrityksellesi?

Etsitään yhdessä yrityksellenne parhaat toimitilat

TIlaa Jykian uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.

popup-cutout.png