Toimitilojen rakennuttaminen

Olemme luotettava ja asiantunteva kumppani rakennushankkeissa.

Toiminnallinen tilasuunnittelu auttaa hahmottamaan yrityksesi todellisen tilatarpeen. Hyvä suunnittelu tuo säästöjä, tehostaa toimintoja ja lisää työhyvinvointia.

Tuo yrityksesi Eteläporttiin

Nyt etsimme 1-4 yritystä, jotka haluavat uudet laadukkat tilat Eteläporttiin. Tilat sopivat erityisesti tuotanto- ja varastotiloja etsiville yrityksille, mutta emme sulje pois muitakaan toimialoja.

Yhdessä asiakasyrityksen kanssa suunnittelemme tilat, jotka toimivat nyt ja tulevaisuudessa. Yhteistyökumppaniemme kanssa rakennutamme tilat ja hoidamme hankkeen menestyksekkäästi alusta loppuun. 

Sijainti Valtatie 9:n varrella, Tampere-Jyväskylä reitillä ja Eteläportin kasvavat palvelut takavaat yritykselle loistavat menestyksen mahdollisuudet. Tarvitseeko sinun yrityksesi uusia tiloja? Lue lisää linkistä tai ota heti yhteyttä!

Eteläportin uudisrakennus

Tuotantotilaa, varastotilaa, teollisuustilaa, toimistotilaa

Meiltä saat lopputuloksen, joka vastaa yrityksesi tarpeita. Selvitämme yrityksesi todelliset toimitilatarpeet toimivan prosessimme avulla. Osaamme kysyä ja kyseenalaistaa – tarkoituksemme on saada sinut miettimään yrityksesi toimitilatarpeita myös uudella tavalla. Joskus paras ratkaisu on rakentaa uudet tilat ja toisinaan vanhoista tiloista saadaan kehitettyä kustannustehokkaasti nykytoimintaanne tukevat tilat.

Jykia tekee tilaa työlle.

Jykialla rakennuttaminen on jaettu neljään vaiheeseen

  1. hankeselvitys 
  2. rakennushankkeen valmistelu
  3. rakentaminen
  4. tilojen käyttöönotto ja ylläpito
Yhteistyömme Jykian kanssa alkoi jo vuosia sitten. Hyvät neuvotteluyhteydet ja Jykian ymmärrys asiakasta kohtaan on auttanut Moventasta selviämään suhdanteiden muutoksissa. Tänään meillä on huippumoderni tehdas, osaavaa työvoimaa ja Jykialla valmius ja tahto vastata Moventaksen tarpeisiin.
Arto Lahtela
toimitusjohtaja

Uudet tilat yritykselle?

Toiminnallinen tilasuunnittelu säästää aikaa, rahaa ja tuottaa parhaan lopputuloksen.