Yritystontti Jyväskylän seudulla

Yrityksesi sijainnilla on suuri merkitys. Oikea sijainti houkuttelee asiakkaita ja työntekijöitä, sekä tekee logistiikasta ketterää ja toiminnasta huomattavasti helpompaa.

Yritystontti Jyväskylä, Muurame ja Laukaa

Me Jykialla tunnemme yritystontit Jyväskylän, Muuramen ja Laukaan seudulla. Meillä on tällä hetkellä kolme tonttia, joille pystymme rakennuttamaan tuotanto-, varasto- ja toimitilaa yrityksesi tarpeen mukaan. Meillä on kokemusta erilaisten rakennushankkeiden läpiviemisestä monelle eri toimialalle. Meille mikään hanke ei ole liian iso tai pieni. Pystymme siis rakennuttamaan yritystontille tilat, jotka sopivat juuri sinulle!

Jykian kautta saat tontin ja tontille rakentajat. Koko rakennushanke kilpailutuksista avainten luovuttamiseen hoituu kanssamme. Meiltä löydät myös vuokrattavat ja myytävät toimitilat sekä joustavat rahoitusmallit uusien tilojen rakentamiseen. Jo olemassa olevien toimitilojen kehittäminen kuuluu myös erikoisosaamiseemme.

Hyväksy sekä markkinointi- ja tilastoevästeet katsoaksesi tätä sisältöä.

Yritystontti sinulle sopivalta alueelta

Tällä hetkellä vapaana olevat yritystonttimme sijaitsevat Eteläportissa Muuramen ja Jyväskylän puolella sekä Itäisellä Seppälänkankaalla Jyväskylän kaupungissa.

Eteläportin tontit sijoittuvat uudelle teollisuusalueelle, jonka vieressä on Kauramäen uusi asuinalue ja Keljonkankaan yhtenäiskoulu. Alueella toimivat esimerkiksi Flender, DBSantasalo ja Spinnova, Woodspin ja Suzano. Lisäksi alueella on lounaspalveluita. Ysitieltä näkyy Eteläporttiin ja tonttimme ovat hyvin saavutettavissa valtatieltä. 

Itäisen Seppälänkankaan tontti on kivenheiton päässä vilkkaasta Laukaantiestä ja kahdeksan minuutin ajomatkan päässä nelostiestä. Alueella on paljon teollista toimintaa ja vapaita tontteja.

Älä epäröi kysyä lisää yritystonteistamme!

Lisätietoja:

Lue lisää Seppälänkankaasta Jyväskylän elinkeinopalveluiden sivuilta. 

Jyväskylän kartta
Jykia oy 40 vuotta. Toimintaa kuvaava piirros.

Teollisuustontteja Jyväskylässä, Muuramessa ja Laukaassa

Täältä löydät kaikki vapaat työpaikkarakentamisen tontit. Omien tonttien lisäksi Jykia hyödyntää kuntien ja yksityisten toimijoiden yritystontteja. Mikä olisi paras sijainti sinun yrityksellesi?

Miksi yritystontti ja toimitilat Jykialta?

Valitse Jykia, kun haluat yksilöidyt ratkaisut kokeneelta kiinteistökehittäjältä. Vuosien aikana olemme palvelleet kaiken kokoisia yrityksiä, joten voimme tarjota parhaat ratkaisut, oli kyseessä pienen tai ison yrityksen toimitila. Omaamme myös laajan yhteistyöverkoston, josta asiakkaamme hyötyvät.

  • Meillä on 40 vuoden kokemus Jyväskylä – Muurame – Laukaa -alueelta sekä vahva näkemys alueen toimijoista sekä mahdollisuuksista.
  • Olemme paikallinen, vakavarainen ja luotettava kuntien omistama yritys. Omistajasidonnaisuuden vuoksi pysymme alueen toimijana myös tulevaisuudessa.
  • Tarjoamme alueen yrittäjille toimitiloja, missä he pystyvät menestymään. Lisäksi houkuttelemme yrityksiä alueen ulkopuolelta Jyväskylän seudulle. Pääasia on alueen hyvinvointi ja elinkeinoelämän tukeminen.

Tarjoamme sinulle kustannussäästöjä ja vaihtoehtoja

Mikäli yrityksesi haluaa tehokasta tilankäyttöä ja samalla säästää kustannuksissa, hyvä vaihtoehto on rakennuttaa toimitilat yhdessä muiden yritysten kanssa. Tässä mallissa Jykia rakennuttaa tilat, jonka katon alla toimii useampi pienempi yritys. Haluamme auttaa sinua aidosti. Tuotantotilaa, varastotilaa tai toimistotilaa – Jykia tekee tilaa työlle!

Näin palvelumme toimii

  • Kun yrityksesi toimitilat tarvitsevat päivitystä, ota yhteyttä meihin ja kerro tarpeesta.
  • Aluksi teemme kartoituksen, joka selventää, onko olemassa olevia tiloja mahdollisuus kehittää vai olisiko paras ratkaisu rakentaa uudet tilat.
  • Mikäli päädyt vanhojen tilojen kehittämiseen, kilpailutamme suunnittelijat ja urakoitsijat. Pysymme mukana koko hankkeen ajan.
  • Jos päätätte rakentaa uudet toimitilat, hoidamme hankkeen aina tontin etsinnästä avainten luovutukseen saakka.
  • Yritystontin valinnan jälkeen kilpailutamme suunnittelijat ja urakoitsijat.
  • Rakennushankkeessa pysymme kumppanina alusta alkaen ja hoidamme hankkeen sovitun mukaisesti.

Yritysten tarpeiden mukaan voidaan käyttää kiinteistössä yhteisiä tiloja ja laitteita. Myös vuokrat, kiinteistön ylläpito ja energiakustannukset saadaan edullisemmiksi yritysten keskittymässä. Tällä tavalla ammattitaitoinen tilasuunnittelu voi säästää merkittävästi yrityksen kustannuksissa.

Löydämme sinulle parhaan rahoitus- ja omistusmallin

Yhteisomistajuus, vuokraus tai täysomistajuus. Toteutamme kustannustehokkaasti erilaisia rahoitustapoja kaiken kokoisille yrityksille. Yhdessä keskustelemalla ja vaihtoehtoja tutkimalla löydämme taatusti mallin, joka sopii sinun yrityksellesi. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista toimitilojen rahoittamiseen!

Etsitään yhdessä yrityksellenne parhaat toimitilat

TIlaa Jykian uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.

popup-cutout.png