Palvelumme

Palveluvalikoima yrityksen ja hankkeen tarpeiden mukaisesti.

Miten voimme auttaa?

Toimitilojen rakennuttaminen
- uudet tilat yritykselle

Yhteistyössä suunnittelemme liiketoiminnallenne parhaat toimitilat. Kilpailutamme urakoitsijat ja pidämme langat käsissä ja teidät ajan tasalla projektin etenemisestä. Pystytte keskittymään liiketoimintaanne koko rakennusprojektin ajan. Toiminnallisella tilasuunnittelulla saadaan yrityksellenne kustannustehokkain ja paras toimitilaratkaisu.

Toimitilojen kehittäminen
- apua yritystilojen toimivuuteen

Uuden rakentaminen ei aina ole paras ja kustannustehokkain ratkaisu. Joskus riittää, että olemassa olevat tilat muokataan nykytarpeisiinne sopiviksi. Avullamme selvitätte todelliset tarpeet ja nykyisten tilojen kehittämispotentiaalin ja mikäli uuden rakentaminen on teille paras vaihtoehto, me autamme pääsemään parhaaseen lopputulokseen myös vanhojen kiinteistöjen suhteen.

Aluekehitys
- mukana kehittämässä työpaikka-alueita

Yrityksemme tukee omistajakuntiensa elinkeinopolitiikkaa olemalla mukana aluekehityksessä. Hallittu ja hyvin suunniteltu aluekehitys tukee alueelle sijoittuvia yrityksiä, luo työpaikkoja ja hyvinvointia. Aina ihmisten ja yritysten hyväksi. Missä sinun yrityksesi olisi hyvä sijaita?


Rahoittaminen
- yhteisomistajuus, vuokraus, omistus

Erilaisten rahoitusratkaisuiden valikoima on laaja ja vaatii perehtyneisyyttä. Jykialla on tarjota erilaisia ja omistusratkaisuja. Esimerkiksi Jykian omistusosuus voi olla suurempi tai pienempi ja voimme myös rahoittaa hanketta riippumatta omistajuudesta. Emme ole pankki, mutta yhdessä keskustelemalla löydämme myös teille parhaan mahdollisen ratkaisun.

Sijoittumispalvelut
Jyväskylän elinkeinopalveluiden kanssa

Jyväskylän seudulle sijoittuva yritys hyötyy verkostostamme saamalla asiantuntijapalveluita ja tietoa esimerkiksi osaavasta työvoimasta. Kartoitamme yhdessä Jyväskylän kaupungin elinkeinopalveluiden kanssa vapaat toimitilat sekä tontit. Autamme yritystänne kotiutumaan seudulle mahdollisimman nopeasti ja mukavasti. Tervetuloa palveltavaksi!

Teille suunnitellut yritystilat

Saat yrityksesi käyttöön laajan osaamisemme ja verkostomme.  Toimivat tilat tekevät yrityksesi toiminnasta tehokasta, auttaa sitouttamaan osaavaa työvoimaa ja ne toimivat rekrytoinnissakin apuna houkutellen uutta työvoimaa. 

Yksikään hanke ei ole meille liian pieni tai iso. Haluamme auttaa sinua aidosti. Tuotantotilaa, varastotilaa tai toimistotilaa – Jykia tekee tilaa työlle.

Mitä teidän yrityksellenne saisi olla?

Jykian palveluvalikoima

Yhteistyökumppanimme

Tutkitaan yhdessä, mikä ratkaisu on yrityksellesi paras!

TIlaa Jykian uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.

popup-cutout.png