Toimitilojen kehittäminen

Uuden rakentaminen ei aina ole paras ja kustannustehokkain ratkaisu. Joskus olemassa olevien tilojen kehittäminen tuo parhaan lopputuloksen. Mietitään yhdessä mikä olisi yrityksellesi ja työntekijöille paras toimitilaratkaisu.

toimitilojen kehittäminen on yhteistyötä

Toimitilat yrityksen tarpeiden mukaisesti

Joskus olemassa olevien toimitilojen uudistamishanke on paras tapa nostaa yrityksen tuottavuutta ja kilpailukykyä. Mietitään yhdessä tarvitseeko yrityksesi uudet tilat vai jalostetaanko vanhoista tiloista nykytarpeitanne vastaavat. 

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on kiinteistö, joka kaipaa uutta elämää. Meillä on myös tietoa yrityksistä, jotka haluavat sijoittua alueelle ja etsivät sopivaa toimitilaa.

Järkevät toimitilaratkaisut

Toimitila-asioita kannattaa pohtia säännöllisesti. Joskus yritykset ovat tiedostamattaan epäkäytännöllisissä ja taloudellisesti epäedullisissa toimitiloissa. Digitalisaatio on mahdollistanut tilojen ja toimintojen tehostamisen ja se on tuonut yrityksille hukkatilaa, josta on turhia kuluja. Toiminnallinen tilasuunnittelu on työkalu, jonka avulla pystyt pohtimaan yrityksellesi parasta ratkaisua. Mietitään yhdessä yrityksesi toimitilatarpeet ja ryhdytään toimenpiteisiin!

Jykian henkilökunta työssään
Jykian henkilökuntaa

Kiinteistökehitys 

Aina tarve ja tarjoaja eivät kohtaa helposti. Jollakin on kiinteistö ja jollain toisella tarve sille, mutta he eivät löydä toisiaan. Autamme sinua löytämään oikeat yhteistyökumppanit. Saat käyttöösi laajan yhteistyöverkostomme, josta löytyy niin kiinteistönomistajia kuin toimitilojen tarvitsijoita. Olemme valmiina kehittämään omistamaasi  kiinteistöä tai tonttia. Jykia voi tarvittaessa olla myös investori.

Kehitetään yhdessä yrityksellesi toimivat tilat

Toiminnallinen tilasuunnittelu säästää aikaa, rahaa ja tuottaa parhaan lopputuloksen.

TIlaa Jykian uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.

popup-cutout.png