Jykian henkilökunta

KYSELYTUTKIMUKSESTA SUUNTAA PALVELUIDEN KEHITTÄMISEEN

Toteutimme yhteistyössä Feelback Groupin kanssa bränditutkimuksen syyskuussa 2021. Tavoitteenamme oli kerätä tietoa Jykian tunnettuudesta valituissa toimialaluokissa Jyväskylässä, Muuramessa ja Laukaassa. Kyselyn tuloksia haluamme käyttää asiakkaidemme hyväksi parantaaksemme toimintaamme. Tieto on tärkeää myös siksi, että haluamme tavoittaa ne yritykset, jotka hyötyisivät yhteistyöstä Jykian kanssa, mutta eivät välttämättä vielä tunne Jykian palveluita.

Mielikuva vs. todellisuus

Kyselyn mukaan Jykia nähdään isona toimijana. Tällä hetkellä käynnissä olevat isot hankkeet ovat profiloineet meidän ”isoksi”, vaikka olemme vain kuuden hengen organisaatio. Julkisuudessa DBSantasalon ja Spinnovan/Woodspinin suuret hankkeet on huomattu, mutta olemme mukana myös monessa pienemmässä hankkeessa. Luomme kaikenkokoisille yrityksille mahdollisuuksia menestykseen ja toteuttamistapoja on monenlaisia. Yhdessä yrityksen kanssa suunnittelemme ja toteutamme parhaan mahdollisen toimitilavaihtoehdon.

Olemme luotettava asiantuntija

Kysyttäessä mikä on ensimmäinen mieleen tuleva toimitiloja rakennuttava ja tarjoava toimija Jyväskylän seudulla, sijoituimme ykkössijalle. Tämä tietysti lämmitti mieltä ja sydäntä. Olemme siis tehneet jotain oikein ja saaneet nimemme muistiin 😊

Jykian toimintaa kuvattiin luotettavaksi ja asiantuntevaksi. Jatkossa aiomme erityisesti panostaa asiakaslähtöisyyteen ja kustannustehokkuuteen ja vahvistaa edelleen luotettavuutta ja asiantuntemustamme. Me Jykialla teemme parhaamme, että saisimme tarjota kaiken kokoisille yrityksille heidän toimintaansa tukevia toimitiloja ja osaltamme lisäisimme Jyväskylän houkuttelevuutta yritysten uudeksi sijainniksi.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

TIlaa Jykian uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.

popup-cutout.png