Ilmoittaudu Eteläportti-webinaariin

Aihe: Logistiikan ulkoistus liiketoiminnan tehostajana

Aika: 14.4. kello 9 – 10.30

Paikka: Webinaari (linkki toimitetaan ilmoittautuneille)

Tervetuloa mukaan kuulemaan rautaisannos asiaa palveluvarastoinnista ja logistiikan ulkoistamisen mahdollisuuksista. Eteläportti-webinaarissa pohditaan, mitä tarkoittaa siirtyminen omista tiloista jaettuihin tiloihin ja millaisia kustannushyötyjä muutoksella voidaan saavuttaa. Sisältyykö muutokseen riskejä? Tilaisuudessa keskustellaan myös datan hallinnasta logistiikan seurannassa ja ohjaamisessa.

Ohjelma

9 – 9.30 Logistiikan ulkoistamisen mahdollisuudet – Janne Lehtimäki, Leafhill Solutions Oy:n toimitusjohtaja ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n hallituksen pj.

Hän avaa ulkoistamisen mahdollisuuksia kustannushyötyjen ja toiminnan tehostamisen näkökulmasta case-esimerkein.

Janne Lehtimäki johtaa Leafhill Solutions Oy:tä, joka tuottaa yrityksille Neljännen osapuolen logistiikkamallilla (4PL) logistiikkaosastopalvelua ja -kehitysprojekteja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus toimitusketjun hallinnasta mm. Nurminen Logistics SVP:nä ja Kuehne + Nagel 4PL-liiketoimintayksikön johtajana.

9.30 –  9.45 Tuotannon ja logistiikan tiiviimmällä yhteistyöllä kilpailuetua ja synergiahyötyjä toimintaan. Usean yrityksen tarpeiden ratkaisut ja toimintaa tukevat palvelut samassa paketissa. – Ari Niemelä, hankekehitysjohtaja, SRV.

9.45 –  10.15 STC Eteläportin esittely – Vesa-Matti Jussila, hankekehityspäällikkö, SRV

STC Eteläportti on uudenlainen Business Park, joka sisältää palveluvaraston, muunneltavat toimitilat sekä edustavat toimistotilat. Kokonaisuus on suunniteltu erityisesti tuotantoyritysten muuttuviin tarpeisiin. STC Eteläportti tarjoaa palveluina nykyaikaisimmat varastonhallintajärjestelmät ja toiminnasta vastaa logistiikan osaaja.Ari Niemelällä ja Vesa-Matti Jussilalla on pitkä kokemus eri yritysten logistiikkatoimintojen johto- ja avaintehtävissä. 

10.15 –  10.30 Jyväskylän Eteläportin kuulumiset – Heikki Kinnunen, Eteläportin projektipäällikkö, Business Jyväskylä, Jyväskylän kaupunki.

Ilmoittaudu

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

TIlaa Jykian uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.

popup-cutout.png