Kivääritehtaan toimitila

Kahdeksan vuotta Kivääritehtaalla viihtynyt Tilivilliina haluaa kasvaa

Tilivilliina on taloushallinnon palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille tarjoava tilitoimisto, jonka toimitilat sijaitsevat Tourulan Kivääritehtaalla.

”Tilivilliina on syntynyt 1.7.2007, joten kesällä tulee 14 vuotta täyteen”, kertoo Tilivilliinan toimitusjohtaja Eija Harjula. Kahdeksan vuotta Tilivilliinan toimitilat ovat sijainneet Asekadulla Jyväskylän Tourulassa.

Neljässätoista vuodessa Tilivilliina on kasvanut viisi henkeä työllistäväksi yritykseksi ja kasvusuunta on edelleen ylöspäin.

”Haluamme pysyä alan kehityksessä mukana ja tietysti palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla”, jatkaa Harjula.

Asekadun toimitila on alun perin rakennettu Tourulan Kivääritehtaan tiloiksi. Nykyään rakennuksessa toimii lounasravintola ja viereisessä, Kivääritehtaan ”päärakennuksessa”, kuntosali. Pihasta löytyy runsaasti parkkipaikkoja asiakkaille ja työntekijöille. Lisäksi Kivääritehtaalle on helppo tulla ja sieltä pääsee kätevästi valtaväyliä pitkin pois. Siinä muutama hyvä syy miksi Tilivilliina ja sen työntekijät ovat viihtyneet Asekadulla.

Kuten nykyään, myös kahdeksan vuotta sitten internet toimi tärkeänä tiedonlähteenä, kun yritys etsi itselleen toimitiloja. Sieltä Tilivilliinakin löysi ilmoituksen Asekadun toimitiloista.

Hyvä sijainti ja joustavat tilaratkaisut

”Aloitimme pienemmässä tilassa ja henkilökuntaakin oli vähemmän. Olemme kasvaneet ja viimeisin laajennus toteutui loppuvuodesta 2020. Lisätilan vuokraus samasta rakennuksesta on sujunut ongelmitta ja se on tehnyt päätöksen täällä pysymisestä helpoksi. Olemme halunneet pysyä Asekadulla”, kertoo Eija.

Laajentumismahdollisuudet eivät ole olleet ainoat hyvät syyt pysyä alueella.

”Sijainti lähellä kaupunkia, mutta silti hyvät parkkipaikat ovat ehdottomasti Asekadun valtteja”, toteaa Eija.

Jykialla on tarkoitus tehdä Asekadulla työviihtyvyyttä lisääviä remontteja kesän 2021 aikana. Eijan toive on, että ilmastointia parannettaisiin ja lattiapintoja uusittaisiin. Asekatu kuuluu Tourulankulman kaavakehitysalueeseen ja tulee lähivuosina muuttumaan moderniksi hybridialueeksi, jonne tulee asumista, työpaikkoja ja palveluita. Kehityksen on tarkoitus kuitenkin säilyttää ja tukea Kivääritehtaan ainutlaatuista miljöötä.

”Kiitokset Jykian henkilökunnalle ja erityisesti Kirsi Kautolalle nopeista vastauksista ja muista asioiden hoidosta”, kiittelee Eija.

Asekadun vuokrattavat tilat löydät täältä: Vapaat vuokratilat

JAA TÄMÄ ARTIKKELI

TIlaa Jykian uutiskirje

Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.

popup-cutout.png